Abonnementen

Betaal ik bij een abonnement bezorgkosten?

Bij abonnementen worden geen bezorgkosten in rekening gebracht.

Kan ik mijn abonnement wijzigen?

Ja de samenstelling van de dozen kun je altijd aanpassen. Zowel de abonnementsvorm als de smaken kunnen aangepast worden. Als je 3 werkdagen vóór je bezorging een mail stuurt naar info@drveggie.nl met de aanpassing die je wilt doen, dan zorgen wij dat je eerstvolgende bezorging aan je nieuwe wensen voldoet.

Moet ik bij een abonnement een minimaal aantal leveringen afnemen?

Ja, bij een kwartaalabonnement neem je 3 leveringen af. Bij een jaarabonnement zijn dat 6 leveringen.

Wat is het minimale orderbedrag bij een abonnement?

Het minimale orderbedrag dat wij hanteren is € 55,- excl. bezorgkosten.

Hoe worden abonnementen in rekening gebracht?

Bij het afsluiten van een abonnement reken je voor de eerste levering direct af. De daaropvolgende leveringen betaal je via automatische incasso’s. Pas op de dag van levering, wordt het bedrag bij je afgeschreven.

Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?

Opzeggen kan een maand vóór de volgende levering. Je kunt opzeggen door een mail te sturen naar info@drveggie.nl.

Wanneer kan ik mijn abonnement opzeggen?

Een jaarabonnement kun je na 12 maanden en minimaal 6 leveringen opzeggen. Een jaarabonnement loopt na 12 maanden automatisch door. Opzeggen is na het eerste jaar dan maandelijks mogelijk.

Een kwartaalabonnement is na 3 maanden en minimaal 3 leveringen opzegbaar.
Een kwartaalabonnement loopt automatisch door en is na 3 maanden, maandelijks opzegbaar.

Kan ik mijn abonnement ook pauzeren?

Ja, bij een jaarabonnement is het mogelijk om tijdelijk een bezorgingspauze in te lassen. Wil je hier gebruik van maken? Stuur dan 3 dagen voor de bezorging een mail naar info@drveggie.nl
Let wel op dat je aan je 6 leveringen per jaar komt.

Hoe werkt een abonnement?

We hebben 2 abonnementen waaruit je kunt kiezen. Een abonnement per kwartaal of een jaarabonnement. Bepaal dus zelf wat het beste bij je past. Per abonnement kan je 3 varianten in aantal kiezen. Ook kun je de smaak die je per levering wilt ontvangen kiezen. Zo heb je onze heerlijke groentesappen altijd bij de hand.
De voordelen van onze abonnementen zijn; geen bezorgkosten, korting per product en een aantal extra sapjes.

Allergieën

Bevatten de groentesappen bleekselderij?

Sommige mensen zijn allergisch voor bleekselderij. Enkele sapjes bevatten bleekselderij. Als je allergisch bent voor bleekselderij controleer dan voordat je gaat drinken of bleekselderij één van de ingrediënten van het sapje is. Dit is terug te vinden per product op de website. Van de andere ingrediënten is niet bekend of deze allergische reacties kunnen geven. Er wordt daarnaast ook geen gebruik gemaakt van noten.

Bevatten de groentesappen gluten en/of lactose?

Nee, onze groentesappen zijn 100% gluten- en lactose vrij. Onze sappen zijn ook erg geschikt voor veganisten.

Bestellen

Kan ik een bestelling plaatsen als ik op een Waddeneiland woon?

Als je op een van de Nederlandse Waddeneiland woont, kunnen we je bestelling helaas niet via de website verwerken. Wil je toch graag iets bestellen? Stuur ons dan een mailtje met je bestelling, naam en adresgegevens, je emailadres en 06-nummer naar info@drveggie.nl.

Kan ik mijn bestelling nog wijzigen?

Je kunt de plaats, tijd of dag van je bestelling wijzigen tot 12.00 uur op de dag vóór bezorging. Dit kan door een mail te sturen naar: info@drveggie.nl.

Houdbaarheid

Hoelang zijn de groentesappen ontdooid nog houdbaar?

Ongeopend en ontdooid zijn de groentesappen in de koelkast bij 4 graden nog 3 dagen houdbaar. Zodra de flesjes zijn geopend, adviseren we de groentesappen binnen enkele uren (4 uur) op te drinken.

Hoelang kan ik de groentesappen ingevroren bewaren?

Nadat de groentesappen bij ons in de shockvriezer diepgevroren zijn, zijn ze ongeopend en ingevroren( min -18) tot maximaal 10 maanden houdbaar. Zie ook de ten minste houdbaar tot datum bovenop de dop.

Bezorging

Wat moet ik doen als ik mijn bestelling niet heb ontvangen?

Bij extreme files of ongelukken kan het zijn dat er vertragingen optreden in de bezorging. De vervoerder houd je via sms’jes op de hoogte. Bij problemen op de bezorg dag zelf kun je het beste direct bellen met ons tel nr. 085-0499253.

In uitzonderlijke gevallen als er niet op tijd kan worden geleverd, zorgen wij ervoor dat er op afspraak kosteloos nageleverd wordt.

Zitten er kosten verbonden aan een nalevering?

Ja, er worden extra kosten in rekening gebracht. Bij nalevering bedragen deze €15.
Alleen in uitzonderlijke gevallen wanneer er niet op tijd geleverd kan worden, zorgen we dat er op afspraak kosteloos nageleverd wordt.

Kan mijn bestelling ook bij de buren worden afgegeven?

Dit kan alleen als de buren de inhoud van de box in een vriezer kunnen bewaren. Kan dit niet, dan zal de chauffeur de box retour nemen en zal er nageleverd moeten worden.

Wat als de chauffeur voor een gesloten deur staat?

We verwachten dat er iemand thuis is om uw bestelling in ontvangst te nemen. De chauffeur zorgt ervoor dat er hoorbaar wordt gebeld of geklopt. Wordt er niet opengedaan, dan wordt er telefonisch contact opgenomen. Als er niet wordt opgenomen, dan leveren we de box af bij de buren (indien zij thuis zijn).

Hoe wordt de bestelling geleverd?

We leveren onze flesjes diep ingevroren bij je af. Je kunt bij je online bestelling een tijdsblok van 6 uur kiezen: ochtend, middag of avond.
De avond vóór bezorging krijg je een e-mailtje met een indicatie van de bezorgtijd in een bezorgvenster van 3 uur.

Wat als de chauffeur voor een gesloten deur staat?

We verwachten dat er iemand thuis is om uw bestelling in ontvangst te nemen. De chauffeur zorgt ervoor dat er hoorbaar wordt gebeld of geklopt. Wordt er niet opengedaan, dan wordt er telefonisch contact opgenomen. Als er niet wordt opgenomen, dan leveren we de box af bij de buren (indien zij thuis zijn).

Waar bezorgt Dr. Veggie?

We bezorgen door heel Nederland en in Vlaanderen. Als je op een van de Nederlandse Waddeneiland woont, kunnen we je bestelling helaas niet via de website verwerken. Stuur ons dan een mailtje met je bestelling, naam en adresgegevens, je e-mailadres en 06-nummer naar : info@drveggie.nl.

Wat zijn de bezorgkosten?

Je bestelling wordt met speciaal vriesvervoer bij je huis afgeleverd. We brengen hiervoor € 6,95 in rekening.
Bij bestellingen vanaf €50,- nemen wij de bezorgkosten voor onze rekening. Daarnaast worden de bestellingen gratis thuisbezorgd wanneer je een abonnement afsluit.

Op welke dagen worden de bestellingen bezorgd in Vlaanderen?

In Vlaanderen worden de bestellingen op woensdag of zaterdag bezorgd.

Op welke dagen worden de bestellingen bezorgd in NL?

Wij bezorgen op dinsdag , donderdag, vrijdag en zaterdag.
Bestel je vrijdag na 12 uur dan heb je je bestelling op dinsdag in huis.

Er zijn verschillende bezorgmomenten:

Dinsdag , donderdag en vrijdag
08.00-14.00 | 13.00-19.00 | 17.30-21.30u

Zaterdag
08.00-14.00 | 13.00-18.00u

Gebruik

Wat is de inhoud van een flesje groentesap?

De inhoud van een flesje groentesap is 230 milliliter.

Hoelang duurt het voordat een flesje ontdooit op kamertemperatuur?

Op kamertemperatuur ontdooit groentesap binnen 3 à 4 uur helemaal. Hierdoor is het ideaal om een bevroren flesje mee te nemen naar je werk of school.

Hoe vaak kan ik groentesap van Dr. Veggie drinken?

Dagelijks! Zo krijg je dagelijks lekker veel gevarieerde voedingsstoffen binnen.

Kan ik de groentesap ontdooien met warm water?

Ja! Heb je minder tijd om een flesje te ontdooien? Zet dan een flesje in warm water. Gebruik bijvoorbeeld een maatbeker. Hoe meer water, des te sneller het het sapje is ontdooid. Na ongeveer 20 minuten kun je van de groentesap genieten.

Hoe kan ik de sapjes het beste drinken?

Onze sappen komen het best tot hun recht als ze bij een temperatuur van ongeveer 6 graden worden gedronken. Ze worden altijd diepgevroren bezorgd. Daarom is het van belang dat je tijdig een flesje uit de vriezer haalt en in je koelkast laat ontdooien. Schudden voor gebruik!

Hoelang duurt het voordat een flesje ontdooid is?

Afhankelijk van de temperatuur in je koelkast duurt dit 16-24 uur. Wil je voor meerdere personen een flesje ontdooien? Dan adviseren we je om de flesjes niet te dicht naast elkaar in de koelkast te zetten.

Moet groentesap altijd ontdooien in een koelkast?

Nee hoor dat is niet noodzakelijk. Het handigst is natuurlijk dat je een ontdooid flesje meteen wisselt met een nieuw diepgevroren flesje voor de volgende dag. Je kunt de groentesappen echter op verschillende manieren ontdooien.