Dr.Veggie gelooft in het feit dat gezonder leven helemaal niet zo ingewikkeld hoeft te zijn. Ook niet als je even iets minder tijd hebt. Daarom heeft Dr.Veggie 12 heerlijke groentesappen, boordevol vitamines, mineralen en gezonde enzymen ontwikkeld voor je dagelijkse portie groente uit één flesje! De groentesappen zijn niet alleen smakelijk om te drinken, ze zorgen er ook voor dat je alles uit je lichaam kunt halen wat nodig is om goed te kunnen blijven presteren.

Iedere morgen een flesje groentesap van Dr.Veggie is dan ook ons advies. Puur & smakelijk is waar Dr.Veggie voor staat. Dat is ook de reden dat Dr.Veggie alleen met verse en onbewerkte producten werkt. Hierdoor zijn de groentesappen vol van smaak. De groenten worden geperst doormiddel van een slowjuicer en direct na het persen ingevroren d.m.v. een shockvriezer. Daardoor blijven vitamines, mineralen en gezonde enzymen goed bewaard.

Genieten en gezond leven kunnen dus prima samengaan. Als wij Dr.Veggie, met onze groentesappen kunnen bijdragen aan jouw gezonde leven, werken we daar met heel veel plezier aan mee.